Click Me

Falling leaves

Annyeong

Hello Chingoo~welcome to my blog~happy reading~

Pengumuman

Cakap Sambil Senyum

mitsu sayang semua yang sudi membaca blog ni..kita kawan sampai mati =_="

Total Pageviews

Likes

nuffnang2

Thursday, 29 March 2012

Si kecik di pagi hari

Annyeong


Salam semua....


tap..tap...tap...keyboard ni menyampah dengan jari jemari mitsu yang tak henti-henti dok tekan je dari malam tadi...eh2...jangan la diharap rosak ye kerja masih banyak melambak ni...ni baru ada masa free...(konon la busy sangat hakikat baru habis tgok movie tadi)


Bangun pagi tadi aku terus kuar rumah...kuar umah bukan kuar gi jejalan ye...saja nak amik angin pagi akibat lama bertapa di dalam bilik...ha ha...bertapa tu bukan ala-ala orang bersilat zaman dulu kala tapi bertapa menaip benda yang tertangguh tiga bulan...


saja nak share si kecik ni yang aku jumpa pagi tadi merangkap teman baru aku...forever alone...ha ha

ni amik guna kamera handphone je...ini bukan macro tau...nak tau apa itu macro jom terjah Macro dari kawan Mitsu seorang blogger bernama WAN HAZEL dan nak tgok hasil macro beliau klik SINI

No comments:

Post a Comment

sahabat yang merentas masa