Click Me

Falling leaves

Annyeong

Hello Chingoo~welcome to my blog~happy reading~

Pengumuman

Cakap Sambil Senyum

mitsu sayang semua yang sudi membaca blog ni..kita kawan sampai mati =_="

Total Pageviews

Likes

nuffnang2

Wednesday, 7 March 2012

Adakah aku seorang pelukis?

Annyeong,


aku minat sangat melukis, hobi aku masa kecik-kecik tapi tak pernah pun pasang niat nak jadi pelukis pun..masa kecik kecik sampailah aku habis study Mechanical Engineering ni memang tak sah la buku buku note aku ada muka muka kartun lakaran sendiri...kekadang aku tersenyum tengok lukisan aku...macam budak budak suka menconteng...tapi tahap aku menconteng tak la sampai buat vandalisma kat tempat tempat awam...ok la korang tgok la hasil aku yang tak seberapa ni...ni sebahagian sahaja tau...byak lagi aku buat seperti penanda buku buatan sendiri, poskad dan lain-lain...yang penting kehidupan aku sangat harmoni dengan hasil dari tangan aku sendiri...hidup rasa lebih bermakna ;D


mempersembahkan lukisan yang huduh aku ni berasaskan pensil dan sekeping kertans A4 je ( next entry aku upload lukisan guna komputer ea )


1...2....3....TADAAAAAAAAA






























6 comments:

  1. Replies
    1. terima kasih ;D..lama dh tak melukis ni

      Delete
  2. ya allah canteknya. syukurnya dengan anugerah yang ada.

    jannah singgah sini :P

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih jannah...bakat kurniaan tuhan ;) nak sy lukis muka jannah tak?

      Delete
  3. cantikk.
    gambar yang girl buad peace tuhh.
    sebijik!

    ReplyDelete

sahabat yang merentas masa