Click Me

Falling leaves

Annyeong

Hello Chingoo~welcome to my blog~happy reading~

Pengumuman

Cakap Sambil Senyum

mitsu sayang semua yang sudi membaca blog ni..kita kawan sampai mati =_="

Total Pageviews

Likes

nuffnang2

Tuesday, 1 May 2012

Selamat Hari Pekerja 2012

Annyeong...

Salam semua....

Hari ini cuti umum yeay...So aku nak ucapkan SELAMAT HARI PEKERJA UNTUK SEMUA...tapi aku tak cuti sebab aku banyak sangat kerja...kerja aku ni rumit sikit, sebab kena membuang je seharian...so korang faham2 la kan...nak makan pun takda mood pas makan muntah balik kalau tak muntah mesti perut ni memulas...2 hari berturut turut =_=" ni mesti akibat makan kerang aritu...aku memang tak suka makan benda tu huhuhu...bye~!!!

aku sakit perut + keracunan makanan
p/s: badan lemah dan tak bermaya =_=" ni dh masuk 2 3 4 5 6 7 8 kali ke toilet [x_x] (sakit perut)

8 comments:

  1. hahahah..kesian.. org syok cuti dia sakit pulak.. :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. pQah...mintak ubat...pQah kn nurse ;P

      Delete
  2. Replies
    1. badan 2 hari lemah sebab membuang je keje... =_="

      Delete
  3. guna lah pil chit kit tek aun *camni kot eja dia.
    anda akan rasa lebih selesa pastu.

    kehkeh :D

    ReplyDelete
  4. kesiannya!!!! kerang mmg mcm tu kalau x dimasak dgn btl blh keracunan makanan.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ieda/Iena...bukan mak zie masak..ingatkan mak zie yang masak sebab tu zie makan...kalau mak yang masak mesti takde problem =_="

      Delete

sahabat yang merentas masa