Click Me

Falling leaves

Annyeong

Hello Chingoo~welcome to my blog~happy reading~

Pengumuman

Cakap Sambil Senyum

mitsu sayang semua yang sudi membaca blog ni..kita kawan sampai mati =_="

Total Pageviews

Likes

nuffnang2

Tuesday, 15 May 2012

Adakah awak gembira?


Adakah awak gembira?

Saya bertemu dengan seorang gadis yang cantik malam tadi,
Dan biarlah saya memberitahu awak sekarang, dia manis.
Dan saya mencium gadis cantik itu,
dan saya memegang erat dia,
Biar saya beritahu awak sekarang,
dia manis orangnya.

Dan sekarang,
tidak kira apa yang saya cuba lakukan
Fikiran saya yang hanyut kembali kepada awak.

Adakah awak gembira?

Kepada awak.

awak gembira?

I love you.

Sila beritahu saya sekarang
bahawa awak berpuas hati,
Sila beritahu saya sekarang
bahawa awak sudah milikku.

Saya ingin memberitahu awak I love you.

Adakah anda gembira?

p/s: sekadar tulisan tiada kaitan dengan hidup dan mati ku

6 comments:

  1. Replies
    1. kisah lelaki dan duo orang perempuan berbeza...tu je ;P

      Delete
  2. sy pun tak faham apa2..
    zi g date ke semalam ngn pmpuan manis? lepas tu cium dia? mcm tu? hahahahaha
    tp seriously tak faham :(

    ReplyDelete
    Replies
    1. already text u...mesti dah faham kn... ;)

      Delete
  3. tak faham jugak laaaa...

    tp semoga ko gembira laaaa hendaknya..

    ReplyDelete
    Replies
    1. apela...takde kaitan dengan aku la..hahaha

      Delete

sahabat yang merentas masa