Click Me

Falling leaves

Annyeong

Hello Chingoo~welcome to my blog~happy reading~

Pengumuman

Cakap Sambil Senyum

mitsu sayang semua yang sudi membaca blog ni..kita kawan sampai mati =_="

Total Pageviews

Likes

nuffnang2

Sunday, 20 May 2012

Ahad

Annyeong...

Salam semua...

Hari ni aku sangat malas nak bgn pagi tapi aku dah janji nak tolong mak aku..kerja semalam belum jgk aku habiskan..maaf mak, sebab mempunyai anak yang pemalas mcam aku ni..petang baru aku mengerakkan otot aku mengerjakan something..merajinkan diri berperang di kawasan rumah..errr..maksud aku membersihkan kawasan luar rumah la..

Tadi baru je lepak dengan usu aku..dia bawak anak dia Mia..lama jugak Mia tak datang rumah last dia main kat umah ni pun masa raya taun lepas kot..Mak aku pulak rajin nak make up kn Mia...budak lagi tu mak...adehhhhhh...maklum la keluarga aku mana ada adik beradik permpuan...haha..takkan la mak aku nak make up kan aku dan adik beradik lain..teringat masa Tadika masa persembahan tarian diorg pakaikan aku gincu..cissss

Tadi masa mak aku dah make up Mia, dia nak aku amikkan pic dia..taknak orang lain nak aku jgk amikkan..hehe..dah tu dia nak aku warna kan kuku kaki dia..so tgok je pic kat bawah ni..dah lama tak melayan karenah budak2..






2 comments:

  1. hahah . nape comot kaler kuku mia tu :) comel mia :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. kuku jari sendiri buat..kuku kaki je zie buat...hehe

      Delete

sahabat yang merentas masa