Click Me

Falling leaves

Annyeong

Hello Chingoo~welcome to my blog~happy reading~

Pengumuman

Cakap Sambil Senyum

mitsu sayang semua yang sudi membaca blog ni..kita kawan sampai mati =_="

Total Pageviews

Likes

nuffnang2

Monday, 7 May 2012

Genap setahun dan aku kembali lagi dengan Garen The Might Of Demacia

Annyeong...

Salam semua...

Entry kali ni pasal ketaksuban aku di alam maya ni...bukan FB bukan Twitter bukan Youtube bukan Tumblr dan bukan segala bukan yang ada di dalam benak fikiran korang..secara ringkasnya bukan laman soSIAL..

Sekarang aku dah jadi kaki online game..perempuan tak suka bebudak kaki game kan takpe la aku selesa daripada kuar macam bebudak couple luar sana buat dosa tak tentu hala sentuh sana sini...aku sentuh lappy aku je...ekeke

Aku nak kongsi satu game ni aku join taun lepas tapi baru nk on balik..game ni tak la baru sangat mungkin ada yang dah tau dan mungkin juga ada yang tak tau langsung...**dan mungkin ada yang baru tau sebab baca entry ni** =_=" dalam permerhatian aku sepanjang aku main, game ni di dominasi orang singapura sebab majoriti aku main dgn bebudak sana je..HELLO MALAYSIAN still stuck with DOTA?...ya aku curang dengan DOTA mungkin akan turn back kalau ada DOTA II.. **tak tetap pendirian**

Hero yang aku dah unlock dan hero utama aku...nak share how to build si Garen ni




korang build this kalo nak jadi Tanker

ni pun sama kalo nak jadi Tanker
nak main kill guna rune ni



ni mastery untuk jd killer

ni pulak kalo korg nak jadi Tanker

 p/s: baik jadi kaki game dari jadi kaki perempuan..hehehe





4 comments:

  1. owh man... gua layan plant vs zombie je beb... sadis gila aku neh... huhuhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. dota pernah tak? lebih kurang je ;)

      Delete
  2. hahah..game apa la zie main ni.. :) game3~ macam laki. *eh..memang zie laki.. hahah

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha...pQah jelez nak main jgk ke?wekkk ;P

      Delete

sahabat yang merentas masa