Click Me

Falling leaves

Annyeong

Hello Chingoo~welcome to my blog~happy reading~

Pengumuman

Cakap Sambil Senyum

mitsu sayang semua yang sudi membaca blog ni..kita kawan sampai mati =_="

Total Pageviews

Likes

nuffnang2

Saturday, 27 December 2014

kekok

Henpon rosak tau tau hujung tahun mula la semua benda nak rosak..
Bukan la bermaksud x dapat berenggang dengan henpon tapi tu je entertainment aku ada...nak dating jauh sekali la..

Harta benda ni kalau ada perasaan n pandai cakap memang aku lecture satu satu....ingat aku ni kaya sangat ke nk baiki korang semua...

nasib laptop dh ok tu pn kawan yg tolong atur...price dia kaw kaw dia kasi diskaun...

Ni pun try try update blog guna tab...ahhh xda beza sgt pun sama je la...payah la duk lama depan laptop nk updated...ni tgh duduk dalam kereta tggu traffic light ditambah jalan jammed hujan hujan ni sempat aku mencoret kat sini..flexible kn? best x?

eh lupa pulak aku drive lah tapi pandai pandai la kalau leka kiss bontot keta orang pulak...duit jugak!!! 

dulu guna hp boleh je aku nk reply wassap kawan2 pastu komen moment wechat diorg masa drive sekarang guna tab besar kot nk guna satu tgn nak pegang habis tu stering siapa nk kawal...

Aku pn x lama lagi tinggalkan bumi kenyalang ni...berkorban untuk masa depan sendiri untuk membahagiakan keluarga aku masih berusaha dan aku hampir berjaya...setahun tu x la lama,.,xda la nk kawin masa terdekat ni...jauh sekali nak berteman mesra...biar aku otak ringan tiada beban...nanti jumpa kawan2 buat plan kita jelajah benua yang ada di dunia ni...Insyallah berkat usaha dan doa itu rezeki yang Allah kurnia...

Alhamdulillah...syukur tapi aku masih juga rasa kekok

p/s : memang benar apabila kita memaafkan org dan memaafkan diri sendiri memang menjanjikan satu kebahagian dan kelapangan dada




1 comment:

  1. Lamak dah kmk xupdate blog mek...bersarang dah..huahuahua

    ReplyDelete

sahabat yang merentas masa