Click Me

Falling leaves

Annyeong

Hello Chingoo~welcome to my blog~happy reading~

Pengumuman

Cakap Sambil Senyum

mitsu sayang semua yang sudi membaca blog ni..kita kawan sampai mati =_="

Total Pageviews

Likes

nuffnang2

Wednesday, 31 December 2014

kembali

Asalamualikum...

Jawab la syg...berdosa x jawab salam tu
dah makan?...awal aku bangun hari ini memandangkan tahun baru kena la ada semangat baru...konon

Bangun awal walaupun semalam balik lewat duduk la kat pak somet dengan kawan dan adik...nak sambung tido sedap hujan hujan ni tapi niat tu tolak tepi byk benda kena double check nk di bawa pegi nanti..semalam boy night out ok xda perempuan la...selalu memang macam tu la rutin kalau keluar duduk minum sembang and my fav teh o peng with No Sugar...

x nak la cerita pasal 2014 bla bla bla...tahun 2015 I hope will be better but aku tetap aku...sama je xda yang berubah mungkin cuma stail rambut haha...muka xyah cakap la naik umur makin tua...tapi aku suka merasa diri masih muda...alahai x sedar diri

Pagi pagi aku dah bagi makan kat kesayangan buah hati aku si jiyo n leo...kucing ni la pengubat rindu aku...hari ni aku last sediakan makanan ntuk korang sebab petang ni aku dh flight ke KL dah...will leaving my hometown for a year. (I miss my cat) wuhuhu

Ni pun tgh duduk merenung dinding dan cuba ingat password bagasi aku..apa masalah la beg tu...semua dah pack tunggu nk letak masuk dalam kereta ja lagi...

oh ya semalam masa aku nak pegi print boarding pass kat kiosk MAS tu tayar kereta aku pecah ditengah jalan...nasib xda apa berlaku..

dugaan 2014

So sekarang tgh amik mood duduk lama lama dalam bilik perati ja setiap inci persegi ruang bilik mungkin sbelum ada rasa kerinduan mungkin akan muncul rasa tu bila kaki jejak ke tempat orang...

Bumi kenyalang yang ku sayang dan cintai...
ku tinggalkan kau dengan cinta dan kenangan kita
semoga bertemu kembali

p/s: nasibla ada tab ni tu pun basic internet digi TT_TT tu ntuk internet...celcom masih guna lagi






No comments:

Post a Comment

sahabat yang merentas masa