Click Me

Falling leaves

Annyeong

Hello Chingoo~welcome to my blog~happy reading~

Pengumuman

Cakap Sambil Senyum

mitsu sayang semua yang sudi membaca blog ni..kita kawan sampai mati =_="

Total Pageviews

Likes

nuffnang2

Wednesday, 4 April 2012

Kuah Kacang + Ayam goreng + Ketupat Instant

Annyeong...

Salam semua....

Disebabkan hari ni hari rabu so aku malas nak cakap panjang lebar macam si mamak berbadan besar gelap gelita menebarkan roti canai berpusing 360 darjah yang selalu di salah sangka UFO... ekeke

Hari ni aku masak...sekian TERIMA KASIH...tu je **takde motif**

Ayam goreng hangus akibat mengoreng sambil tido...sekian terima kasih


ketupat instant sebab senang mudah dan cepat disediakan...(nak g cari daun nak buat anyam lagi...tak sanggup wei)

kuah kacang/kuah satay (sarawakian)

p/s : aku mengantuk tak cukup tido...jemput makan ye ;')

8 comments:

  1. Wahh, sedapnya! Ayam goreng tu pun nampak mabeles. hehe :P

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe...ni puji betul2 ke?..hitam macam negro ayam goreng tu.. =_=" FAIL mengoreng...ekeke

      Delete
  2. Ayam goreng habis dimakan tak? Kalo ada lagi share-share la kat sini. kiki :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. sanggup ke nak telan ayam goreng tu? haha

      Delete
  3. pasni nak masak pastikan cukup tido.xdelah sampai hangus ayam tu..hehetapi kuah kacang tu nampak menyelerakan je.

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe...nak buat tu malas sebenarnya...malas duduk kat dapur lama sgt

      Delete
  4. huhuhu... aku time raya je dpt mkn ketupat...
    bestnya... huhu

    ReplyDelete

sahabat yang merentas masa