Click Me

Falling leaves

Annyeong

Hello Chingoo~welcome to my blog~happy reading~

Pengumuman

Cakap Sambil Senyum

mitsu sayang semua yang sudi membaca blog ni..kita kawan sampai mati =_="

Total Pageviews

Likes

nuffnang2

Friday, 27 April 2012

Jatuh cinta dengan Samsung Galaxy Note

Annyeong...

Salam semua...

Ya aku kembali menyemak macam semak yang dah lama tidak di potong berkurun lama nya macam dizaman dinosor...RAWRRRR...aku baru je plan nak off9 laman sosial aku ni selama sebulan akhirnya aku mengalah lelah dan TULAH...errr...STOP...dah 3 hari aku menyepi dari laman sosial..notification FB pulak tak larat nak baca...selalu notification tu 1 je...haha...

Ok taknak la memeningkan kepala korang..nak masuk tido dh ni jam pun dah kul 3.40 am...ni la sebab nya aku terkadang nak rehat dari laman sosial sebab aku susah nak tido bila menghadap laptop ni...ok aku tipu je la...saja nak menjadikan internet kambing hitam untuk dipersalahkan...kenapa la aku susah sangat nak tido...

Oh ya...esok aku dah janji dengan kawan aku nak g sorak member..member aku ada pertandingan bola jaring...bertema kan warna PINK aku pun mengagahkan diri guna warna tu...haha...bila pakai warna tu aku selalu cakap kat diri sendiri "wearing pink is not a crime"..salah ke kalau pakai kaler tu?adakah warna tu hak mutlak jantina bernama wanita? lalalala...tak amik kisah pun...just pakai je la bukan hati aku berbunga pun..

Panjang lebar saja nak bagi exercise mulut korang membaca intro yang tiada kaitan dengan gambar dibawah...so aku memang dah jatuh CINTA dengan SAMSUNG GALAXY NOTE...sangat OHSEMMMM...abaikan pic aku tu...masa ni aku tgh berkain pelikat baru pas solat Isyak...


p/s: nak explore apps benda alah ni habis habisan memang tak cukup satu hari... =_="

4 comments:

  1. semua nak pakai samsung jee sekarang. haihh -_-

    ReplyDelete
    Replies
    1. sekarang zaman samsung...bukan zaman apple..hahaha

      Delete
  2. untung la nya... :D ada smsg glxy note.. :p

    ReplyDelete
    Replies
    1. bapak punya ni just jadi model je bergambar ;D

      Delete

sahabat yang merentas masa