Click Me

Falling leaves

Annyeong

Hello Chingoo~welcome to my blog~happy reading~

Pengumuman

Cakap Sambil Senyum

mitsu sayang semua yang sudi membaca blog ni..kita kawan sampai mati =_="

Total Pageviews

Likes

nuffnang2

Sunday, 22 April 2012

Agak lama tak updated..apa aku buat selama ini??

Annyeong..

Salam semua...

Terima Kasih kepada orang yang request entry baru masalahnya aku takde benda nak bagi korang baca dah hampir seminggu aku tak update blog aku ni..aku hargaila kepada yang sudi membaca...sebab blog aku ni ibarat hidup segan mati tak mau je kan...

Setakat nak sharing tentang hidup aku je memang la agak bosan kan lagipun aku ni tak pandai nak buat tutorial about something memang aku tak pandai...kertas lukisan aku tak jenguk lagi nak berkarya memang takde la berminggu mingu ni...tangan pulak dah keras nak melukis...walaupun setakat hobi je kan...Matlamat hidup aku kejar masa berseronok dah takde dh...Hari tu naik turun ulang alik lagi sebab nak uruskan transcript aku..kalau tak kuar memang kena tunggu lagi la...aku tahu mungkin ini hanya dugaan, sebab aku psti semakin besar dugaan kemanisan yang aku dapat munkin berbaloi kelak...

Aku harap benda ni dapat di luluskan secepat mungkin sebab aku sangat memerlukan sekeping kertas itu untuk mencapai tujuan ku pendam selama ini dan seterusnya akan membolehkan aku mengecapi cita-cita ku..aku tahu itu memang susah tapi keyakinan itu harus ada dalam apa yang kita buat dan yang penting keikhlasan niat itu dalam sesuatu perkara yang kita buat...

Dan aku sangat berterima kasih dan bersyukur dalam kesibukan aku ALLAH mengurniakan aku dengan kawan-kawan baru..agak lama aku tak keluar dari lubuk terdalam hatiku membawa diri dari dunia luar yang mudah menyesatkan manusia..Dalam kesusahan aku, aku cuba menyenangkan orang disekeliling ku kerana aku yakin setiap yang ikhlas kita lakukan akan ada balasan dari ALLAH kepada umat nya berbuat kebaikan...aku sering berpegang pada prinsip diri bahawa berkawan itu kena ikhlas dan jangan sesekali melibatkan hati dan perasaan yang berlebihan..

Akhir kata dari aku untuk sahabat aku yang ikhlas menerima aku seadanya dan banyak kekurangan dan berkongsi memori membuatku tersenyum kembali dan merubah perspektif aku terhadap sesuatu perkara...dan yang pasti mereka adalah terbaik yang pernah muncul dalam hidpu aku



7 comments:

  1. we all love you too bh gaman :P

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe...glad tohear that ;D btw what is gaman mean??

      Delete
  2. hey.. never feel too obligated to update your blog. it's a space for you too express yourself, to make you feel free, not to make you feel constricted inside it hehe.

    ReplyDelete
    Replies
    1. I try to be here often but me owez bz...thanks for your concern about me btw I trying to spent more time here and updated new entry.........soon ;P

      Delete
  3. haha try to asking your sabahan friend.. kalau takde kwn dr sabah melainkn sy.. sangat rugi :))

    ReplyDelete
    Replies
    1. ada di twitter ;D btw why dont u just tell me what gaman mean??

      Delete

sahabat yang merentas masa