Click Me

Falling leaves

Annyeong

Hello Chingoo~welcome to my blog~happy reading~

Pengumuman

Cakap Sambil Senyum

mitsu sayang semua yang sudi membaca blog ni..kita kawan sampai mati =_="

Total Pageviews

Likes

nuffnang2

Saturday, 28 April 2012

Sabtu bersama mereka

Annyeong...

Salam semua....

Aktiviti hari sabtu aku tak seperti biasa duduk di bilik menatap laptop dan menbaca timeline yang tak sudah tiada penghujungnya...buat pertama kalinya aku keluar memberikan peluang cahaya matahari yang panas terik membakar kulit ku yang baru je nak cerah balik..hehe..jadilah manusia panggang =_="

Pagi - pagi lagi aku set jam sebab nak bangun awal nak kemas rumah cepat - cepat sebab tgh hari nak gerak dah g UNIMAS, kawan aku main Bola Jaring kul 2 ptg tu...eh aku ni dh buang tabiat ke?..dari zaman skolah mana la minat tgok sukan perempuan ni..haha...tapi semangat PINK pasukan sorak dan semangat kesukanan + persahabatan aku gagahi jua dan SERIOUSLY memang best..sambil nak terkeluar anak tekak sokong team kawan aku tu...**hakikatnya aku teriak sebut nama kawan aku tu je** ekekeke

Tapi team kawan aku kalah...dapat tempat kedua ;) tapi aku sangat berterima kasih sebab sudi ajak aku g tengok perlawanan tu..sekurang kurangnya aktiviti Sabtu aku tak la sentiasa bosan...hehehe...aku sempat g amik gambar dan vid...




p/s: Pasukan sorak Qienah bertemakan Pink (termasuk la aku sekali) dan team lain xda pasukan sorak...LOLX

6 comments:

  1. untung laa..ada baju pink g sorak.. hahah,... x dak pic pkai baju pink kah??

    ReplyDelete
    Replies
    1. ada...lucu aie...lom mintak dr diorg lagi... ;P

      Delete
  2. Replies
    1. haha...just guna baju kaler sama je...xde la nak guna baju sorak wanita...hilang kehenseman nanti haha

      Delete
  3. Replies
    1. not cheers leader..sokong gitu2 je...guna baju sama kaler

      Delete

sahabat yang merentas masa