Click Me

Falling leaves

Annyeong

Hello Chingoo~welcome to my blog~happy reading~

Pengumuman

Cakap Sambil Senyum

mitsu sayang semua yang sudi membaca blog ni..kita kawan sampai mati =_="

Total Pageviews

Likes

nuffnang2

Monday, 30 April 2012

Jauh nun di sana...Italy

Annyeong...

Salam semua...

Hari ni hepi sangat, rasa nak baling Ebobob dari tingkat 2...haha...Ebobob yang dulunya berkurung didalam bilik kembali ceria setelah mendapat hadiah dari kawan nya si Ami...setelah sekian lamanya akhirnya selamat sampai hadiah yang ditunggu selama ini...Dulunya kurus dan turf kini kembali mengembang..

Entry kali ni just nak ucapkan setulus ikhlas TERIMA KASIH kepada penganjur Doodle rakan Aminah kat Group WLA a.k.a We Love Art..Pertama kali join contest cmni...aku dah lama tak berkarya di WLA ni maaf banyak2 kawan2 semua...otak terasa beku nak berkarya kerana hilangnya punca ilham dan kemalasan bertambah 3 kali lipat ganda dari biasa...

Kepada Group WLA aku sangat berterima kasih kerana wujudnya Group ni secara tidak langsung membangkitkan semangat aku nak berkarya kembali walaupun sudah agak lama aku tak bermanja dengan pencil dan pemadam...aku ni jenis oldskool la mana reti guna software nak lukis digital... =_=" pernah cuba tapi tak se OHSEM kawan2 di Group WLA...diorg semua PRO...hehe...dan berterima kasih kepada kawan aku WAN HAZEL kerana sudi meng-add (apa punya BM aku guna) aku di group tu...ekeke

ni la Ebobob...selamat perkenalan semua

Keychain dari Italy yang baru aku terima hari ini dan Keychain dari Melaka yang mak aku bagi 2 tahun lepas hehe

Tadaaaaaa...hadiah aku terima ;) TERIMA KASIH BIKA hehe

4 comments:

  1. Replies
    1. tQ ;)tuah ayam dikaki tuah manusia siapa yang tahu hehehe

      Delete
  2. wah!! cenderahati dr itali... huhuuhu

    ReplyDelete

sahabat yang merentas masa