Click Me

Falling leaves

Annyeong

Hello Chingoo~welcome to my blog~happy reading~

Pengumuman

Cakap Sambil Senyum

mitsu sayang semua yang sudi membaca blog ni..kita kawan sampai mati =_="

Total Pageviews

Likes

nuffnang2

Thursday, 5 April 2012

Kebiasaan yang tak biasa manusia biasa

Annyeong...


Salam semua....


Sejak dua menjak ni aku jarang breakfast..so bila tengah hari pulak selera pulak takde nak makan...so aku paksa diri aku makan dengan bernyanyi di dapur dan menyiapkan santapan untuk perut kesayangan yang sudah berbunyi gendang dan keroncong macam karnival hari kebudayaan sekolah rendah... ekeke


so menu hari ni...(baru lepas makan dan terus update entry dengan perut kenyang senyum suka hati)...**erkkkkk...EXCUSE ME =_="


nasi goreng

Sayur dan Ikan

Tapai **mak buat**
p/s : normal la orang bujang sarapan dan makan tengah hari di-sekali-kan dalam satu masa... =_="

14 comments:

  1. ikan goreng ya paling nyaman wak..

    ReplyDelete
    Replies
    1. yala...makan sorg dirik jak tk...juh carik ikan rah simpang wak hahaha borong kali eh

      Delete
  2. korek periuk cari nasik oiiii...

    ReplyDelete
  3. bestnya tapai !
    mkn dgn aiskrim lg sedap =)

    ReplyDelete
    Replies
    1. saya tak pernah cuba makan tapai with aiskrim =_="

      Delete
  4. Replies
    1. jemput makan jgn malu2...rumah org bujang je ni...

      Delete
  5. Replies
    1. tapai tu buat apam...perghhh...hahaha

      Delete
  6. Bujang2 pun kira meriah juga ni. Rajin masak.

    ReplyDelete
    Replies
    1. tak meriah pun kalau makan sorg2 =_="

      Delete
  7. salam..

    singgah sini jap... tapai rupanya ingat apa mula2 tgk tadi, tak penah tgk tapai bungkus camtu... :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. wlkmslm Ummi...

      a'ah selalu wat tapai cmtu je...Ummi tak pnh tgok tapai cmtu ke? ;D

      Delete

sahabat yang merentas masa