Click Me

Falling leaves

Annyeong

Hello Chingoo~welcome to my blog~happy reading~

Pengumuman

Cakap Sambil Senyum

mitsu sayang semua yang sudi membaca blog ni..kita kawan sampai mati =_="

Total Pageviews

Likes

nuffnang2

Tuesday, 17 May 2011

General Cleaning kawasan rumah...mood rajin

Ahhhh...penat...penat...penat...
sapa x penat kalau pas buat keja...robot pn tau rosak gak buat keja x henti2 apatah lagi manusia
tp xpe la aku buat keja ntuk rumah aku sendiri...
macam biasa la kalau parent ada kat umh komfem x dpt membelai dan memanjakan mata aku sampai ke tgh hari
arini aku tdo 3 jam je...pagi2 lagi dh kecoh bunyi org kat dapur...takyah tnya la komfem mak aku pnya cerita la tu...bpk aku lak awal pagi bukak pintu dan tingkap...laaa sejuk la sbb aku tdo kt ruang tamu x sempat nk masok bilik sbb terlelap pas tgok drama...dua sbb tu la wat aku x dpt nk tdo lg dan dgn rasa terpaksa aku pn memaksa diri aku ntuk bgn...(tu pn ddk kat ruang tamu dgn mata tertutup..hehe)

pastu tdgr suara mak aku srh aku cuci kwasan luar rumah..so bermula la aktiviti arini...mcm2 blaku la masa tu...pasu pecah,tanah masuk mulut la,hampir tergelincir la...

List of aktiviti
1. Merumput d kawasan rumah
2. Mengosok pasu bunga
3. Mencuci ruang luar rumah

nah korang layan la pic ni

SEBELUM

sapa punya kerja lak letak topi kat situ 

macam kapal pecah 

 tu la pasu pecah yg aku cakap td

ni lak petak ntuk letak tanah aku buat ntuk mak aku tanah bunga 

ragam2 mencuci kawasan rumah 

bapak aku kt belakang tu tgh buat peace sign...aku x perasan lak masa aku amik pic ni 

licin ni sbb tu td hampir tergelincir

 pasu yg menunggu giliran ntuk d gosok

SELEPAS

layan je la pic ni


 penyusunan semula

 ok la kn...pagar tu masih basah lupa nk lap
 tadaaa....

 kn elok bila dh disusun
berseri lak lantai tu...tgok la sapa yg cuci

**life dead truth lie love hate**

2 comments:

  1. rajin na juak????salah mkn or minum ka??ginseng??

    ReplyDelete
  2. bkn salah makan or minum...ter-hyperactive ku ritok ieq

    ReplyDelete

sahabat yang merentas masa