Click Me

Falling leaves

Annyeong

Hello Chingoo~welcome to my blog~happy reading~

Pengumuman

Cakap Sambil Senyum

mitsu sayang semua yang sudi membaca blog ni..kita kawan sampai mati =_="

Total Pageviews

Likes

nuffnang2

Monday, 30 May 2011

My 2nd Trip at Bau...Tasik Biru and Wind cave

Hai semua...

Pada 29 Mei iaitu Ahad lepas aku abg aku n kazen aku plan nk jalan2 je kat pasar lagipun aku nk cari rangka spek aku yang dh patah..pagi tu aku bgn lewat la pulak...plan nk berangkat dari rumah pukul 10 tp mak aku tgh cuci baju lak masa tu so aku pn sempat gak la curi masa cuci keta aku..pas abis cicu keta aku bgn kn la abg aku soh dia pegi mandi n bersiap...nk d pendek kn cerita abg aku tu plak wat hal xnk pegi sbb dia kata dia pening kepala....Cett...!!! klau tdo dh pukul 5 tu mmg la pening kepala sbb kurang tdo..SO aku pn amik la kazen aku plan tu mmg nk pegi kuching je cari rangka spek..sblm berangkat dari rumah kazen aku sempat gak la msg kwn aku mmg langkah kanan la dia ada kt umh...so kwn aku meng-offerkn kereta dia sbagai kenderaan rasmi pada hari tu..haizz...^^v..sempat gak la bgambar depan rumah kawan aku dgn kamera Nikon kazen aku sementara menunggu MENTERI (kwn aku) mandi...sempat gak aku ngn kawan aku g bank...dh sampai kuching aku pn cari la rangka spek yg sama mcm rangka spek lama aku tu sbb cermin masih elok so xnk la buang duit buat kanta baru...bila dh bosan sgt aku cakap la nk gi Tasik Biru n Gua angin kt kazen aku...so bermula la Journey to the BAU....wasehhh!! ^^v...

Dalam perjalanan tu mmg agak sunyi la sbb kami bertiga (Group A) je so kami invite kwn aku yg lain (Group B) join skali...sebelum melanjutkan perjalanan ke destinasi kami bertiga singgah sebentar kat Batu 7 sementara  menunggu kawan aku yang lain dtg..beli la bekalan (air dan makanan ringan)..masa tu pulak timbul isu mandi sungai so ber-shopping la kami kt Batu 7 beli seluar pendek ntuk mandi,selipar dan tuala...T_T...pastu kami duduk la kt kedai cina ntuk minum (bkn air alkohol) sementara menunggu Group B dtg...

Selang 30 minit cmtu sampai la kwn aku tu dan bermula la perjalanan ke Bau...nak diceritakan mcm2 perkara berlaku pada hari tu...yg pertama perut aku

No comments:

Post a Comment

sahabat yang merentas masa