Click Me

Falling leaves

Annyeong

Hello Chingoo~welcome to my blog~happy reading~

Pengumuman

Cakap Sambil Senyum

mitsu sayang semua yang sudi membaca blog ni..kita kawan sampai mati =_="

Total Pageviews

Likes

nuffnang2

Sunday, 4 March 2012

M for Monday or I would prefer for M for Malas


Annyeong,


Read Today's Gemini Horoscope


March 4th


You may be under the gun as far as taking care of some kind of financial responsibility during most of the day, Gemini, but if you apply yourself to finishing your tasks, you will. This duty may cause friction with friends, or prevent you from enjoying something you've looked forward to, but with the Moon's transit into your Solar Chart's house of communication this afternoon, chances are very good that you'll have accomplished something worth bragging about. A couple of busy days are on their way, so be well prepared.


Mood: Energetic (tak pun menderita sakit gigi)


Lucky Color: Blue (aku tak pakai biru pun yang ada just lampu mouse warna biru)


Lucky Number: 53 ( tak minat aku suka num 7 je)


Lucky Time Of Day: 11 am (masa bangun sebab nak tengok 5 rencah 5 rasa pukul 11.30 am)


apa2 pun ni hanyalah Horoscope je...alamak report aku belom taip lagi...nak edit mana yang tak patut tu...gambar banyak hilang dari handphone...dengan penuh gaya aku buat keja masa praktikal aritu...buku log pulak aku belom tulis guna pen...ya aku mengaku aku sedikit malas kebelakangan ni...






ketuk kepala sendiri (kalau esok nak konvo baru nak hantar report ke?)

No comments:

Post a Comment

sahabat yang merentas masa