Click Me

Falling leaves

Annyeong

Hello Chingoo~welcome to my blog~happy reading~

Pengumuman

Cakap Sambil Senyum

mitsu sayang semua yang sudi membaca blog ni..kita kawan sampai mati =_="

Total Pageviews

Likes

nuffnang2

Tuesday, 13 March 2012

Snap...cak cak cak

Annyeong,

Ni saja nak share some of the pic yang kitorang pegi jalan petang-petang dan menagkap gambar..dah lama sangat aku dok terperuk kat umah dah tak kuar...bila ada orang sound aku terus on...ni pic kalau tak silap 2 bulan lepas kot...sebab baru masukan kat blog, internet baru je bayar bulan lepas...muahahahaha...so ni link2 blog kawan aku so sila usha diorang k Wan Hazel Uncel Bengy Kawazoe

So this is some of pic yang kitorang amik...thank kepada mereka yang sudi snap pic aku...haha

pelbagai macam karenah kitorang aritu nak cerita detail sangat tak cukup satu hari menaip ni...panjag sangat nanti lenguh jugak korang baca nanti...haha...so pendek je ea..kita tengok gambar je...gambar tu ibarat sesuatu yang menangkap sesuatu memori yang tidak pernah tua kan...biarlah gambar yang menceritakan semua...chewahhh kata-kata tak boleh blah...(muntah bangkai kot kalau korang baca dengan emosi shaduuuu) hehehe
kitorang sangat sempoi pakai selipar je..haha...aritu kitorang terjumpa gelanggang basketball..masa tu aku mata aku jiwa aku terpegun la sebab lama tak main basketball...so kitorang stop sekejap dan berlaku lah peperangan...eh silap...pertandingan...haha...siapa dapat berpaut pada ring tu dia juara...so dengan ketinggian aku tu nampak tidak mustahil dan aku mampu, tetapi nya aku gagal ( mungkin aku ni berat sangat kot) dan Wan Hazel telah mendominasi kejuaraan aritu...aku ter-sangat JELES doe..huhu..apesal aku tak dapat eh..I am taller among them all...hehe...
 nak upload semua pic tapi line slow...so aku upload yang lain kat entry lain ok..hehe

2 comments:

  1. huhuhuhu.. laki pun suka bergambar ek?? :P

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe...wahhhh YUYU blogger yang feymes...tak sangka yuyu sudi komen kat sini...sesuatu penghormatan wat mitsu ni...terharu sesangat ni...( chewahhhh)...yep...suka bergambar kalau orang sudi amik gambar je...hehe

      Delete

sahabat yang merentas masa