Click Me

Falling leaves

Annyeong

Hello Chingoo~welcome to my blog~happy reading~

Pengumuman

Cakap Sambil Senyum

mitsu sayang semua yang sudi membaca blog ni..kita kawan sampai mati =_="

Total Pageviews

Likes

nuffnang2

Monday, 19 September 2011

Jangan main tarik tali dengan aku

Annyeong,


Alahai nasib kenapa la hari-hari ku tak seperti insan lain yang tenang tanpa masalah...bukan nya aku mengeluh tapi aku sangat bersyukur dengan kurniaan tuhan mentakdirkan hidupku seperti ini sebab dengan masalah membuatkan aku percaya yang aku masih didunia dan bukan dalam alam fantasi ( mimpi ) ku yang tidak ada masalah langsung..


Habit aku bila msg dengan unknown people bila diorang tanya aku ni zie ke?? aku tnya balik sapa zie tu??...aku suka jawab soalan dengan soalan...xpaham apa aku maksudkan ??haha...lu pikir la sendiri


Tengah ada mood nak melayan drama baru tiba2 handphone berbunyi...inbox dari sapa pulak nak kata awek aku xda awek aku single, nak kata Zola lak dia x kan msg aku time ni sebab dia ada kelas, nak kata skandal lak aku ni bukan ada pon perangai camtu, mak aku x msg dia kol trus,bapak aku x pernah pun msg law ada apa2 dia cakap bila balik keja, abang aku xkn msg aku sebab dia x pernah nak relod hp dia mintak share je dari aku, adik aku lak pakai Digi jimat kredit xpnh pon nk msg aku, adik bongsu aku kt skolah asrama penuh skolah sains mana nk msg tkt kena tangkap n wat apa lak nk msg aku time cmni...


Bila bukak je tiba2 cakap "gg tox ka?" aku baca dh nk muntah orang msg guna ada "X" eh penauk ko ya juak nama aku gg...nk je aku sebar num HP ko tu kat orang biar inbox ko penuh


Selang berberapa minit lak num lain lak msg " sPa tox wOe?Ktk toq x gG KhA? "...laaa ni sapa pulak makin nyamapah aku baca msg cmni x habis dengan " X " tambah pulak dengan " Q " dah la tu taip msg huruf besar kecik besar...wei keypad handphone ko rosak ke?? or memang ko tu sengal nak mampus?? orang yang sama kot...


Dh korang msg aku dulu ofcoz la korang tahu aku sapa so knpa nk tanya lagi...ngek ngok...bila aku tnya sapa lak dia bagi nama Feymes dia konon nya la ( wei ko ingat ko artis ke dh elok2 nama makbapak ko bagi tu sedap2 ada maksud lagi x tau di untung la ko ni )


Pastu lak tanya aku ni abang kepada Zul ke?wei..korang dah tau napa nk tanya lagi...nk msg adik aku jangan msg aku...oww abang dibait adik dikait la tek...or ada konspirasi adik aku sebar num aku kat kawan2 dia....


Arghhh malas la nk pikir...aku dah fedup dengan permainan SMS ni sebab bukan nya x pernah kena prank kawan2 saja je nk kenakan kawan2...ingat aku ni BODOH ke?? ( aku takut pisang berbuah dua kali dh pernah kena prank kawan )


sebenarnya kalau yang baru kenal aku tu boleh msg aku tapi bagi tau dulu nama korang, bukan demand la tapi kalau korang msg so aku x tau nama korang xkan la aku nk save num korang letak nama berok dalam tu...btol tak?


so kalau sapa2 yang aku terkasar bahasa ketika msg tu bukan aku sombong ke apa tapi aku perlu berjaga jaga sebab aku pn nk protect maruah aku dan bukan nya di bawah kaki orang yang saja nak permainkan aku..oww korang pikir aku single korang nk mainkan aku ye...maaf la aku x desperate nak bercouple...so hater please set your mind...do what u wanna do say what u wanna say but in the end u just make yourself pathetic than me...stop if u still wanna live your life as happy normal person


To::: Mitsukizuzie.....hai kitak

To:: Unknown......xkenal...bye




maaf la kalau ada word aku menyinggung perasaan korang tersiksa bagai beribu ribu jarum memanah ke jantung...hahaha...abaikan

No comments:

Post a Comment

sahabat yang merentas masa