Click Me

Falling leaves

Annyeong

Hello Chingoo~welcome to my blog~happy reading~

Pengumuman

Cakap Sambil Senyum

mitsu sayang semua yang sudi membaca blog ni..kita kawan sampai mati =_="

Total Pageviews

Likes

nuffnang2

Friday, 18 November 2011

Saya dan mereka di FKM

Annyeong,








hari hari aku di FKM bersama mereka memang best tapi mereka akan meninggalkan aku seorang diri pada bulan Disember nanti~ wahhhh tinggal la aku seorang diri~






macam-macam benda kami orang buat di lab komputer bila tak ada student guna lab~ he he he~ ada yang ber-FB, Twitter, Dota, Command and Conquer, Needsforspeed Most Wanted...ala biasa la kan dah takde kerja bukan maksud nya kitorang whole time buat cmtu~ kami adalah kakitangan yang sangat berdedikasi...HA HA HA...tak percaya jom la tengok kitorang kat sini buat kerja ke tak~ =P





No comments:

Post a Comment

sahabat yang merentas masa