Click Me

Falling leaves

Annyeong

Hello Chingoo~welcome to my blog~happy reading~

Pengumuman

Cakap Sambil Senyum

mitsu sayang semua yang sudi membaca blog ni..kita kawan sampai mati =_="

Total Pageviews

Likes

nuffnang2

Friday, 4 November 2011

Mencabar keupayaan sendiri

Annyeong~


Aku jeles~ tapi aku x la jeles sampai niat jahat~ kira aku admire la~ eh bukan kat orang la tapi kat blog orang la~


Wuuuuuu~Wuuuuuuu~ buat2 la sedih tambah dengan nangis air mata palsu~


Cerita bermula dengan...........(gaya komik la pulak)




masa aku wat blog dulu aku mana kisah sangat dengan rupa blog aku ni~ aku masih rookie lagi....new~b kalau bahasa DOTA tu digelar NOOB la~ masa aku tgh Blogwalking tetiba perasaan aku jeles la tengok blog org sweet2 je~ eh aku tak la nak buat sweet sbb aku lelaki atleast la blog nampak MACHO...kn...kn~




Kenapa, mengapa dan bagaimana??~ knapa lak aku jadi cmni selalu aku tak pun macam ni~
dengan keazaman yang ada kudrat tulang 4 kerat dan otak aku yang lama dah tak berfungsi dengan normal sebab aku baru je abis belajar dan 4 ari lagi Graduation Day aku~ HU HU HU....aku teruskan hasrat nak me-MACHO-kan blog ku yang x seberapa KACAK ni~ berjam-jam aku ikut tutorial yang aku jumpa kat atok GOOGLE ku~ akhirnya aku di istiharkan BLURRRRRRR~ kasihan kan~


tengah geram depan laptop jenama durian~ko ada?x ada nk....


Marah ni~ aku tengah marah ni~ nak marah siapa?marah la kat diri sendiri sebab seperti telah mem-BODOH-kan diri sendiri semalaman dan mengorbankan masa tido sebab sedaya upaya menjadi seperti cerita dongeng UGLY DUCKLING telah GAGAL dengan JAYA nya~




Aku seperti nakhoda kapal yang tersadai di persisiran pantai~ kapal pecah dipukul ombak besar begitulah gambaran yang dapat ku gambarkan tentang blog aku~ aku pulak seperti telipon bimbit yang menunggu nak padam sebab LOW BATT~ menyandar lah aku seketika sebelom aku meninggalkan jejak ku di entry ni~




kuyup mata ku dengan perasaan hampa berbaur geram yang teramat sangat~ aku serupa anak PANDA juga seperti di tumbuk oleh MIKE TYSON tepat di kedua belah mata ku~ kepala mungkin akan pening selepas ni dan aku sangat pasti tepat pada jam 8 am~ (biasa x tidur sbb ya ku tauk)...ya memang tiada perubahan kecuali daun yang berguguran tu je mampu aku buat dan aku sangat la malu dengan kebolehan ku bab mengedit dan menghias blog ni~ DENGAN RASMI NYA AKU MENGISTIHARKAN BLOG AKU MASIH KEKAL SEPERTI ASAL~ BURUK JE KAN~


Aku memujuk hati ku ini dengan mengatakan "JADILAH DIRI SENDIRI" hakikat hati semakin pedih dan kata kata tadik hanyalah sekadar COVERLINE je~ kalau di ikutkan memang nak ubah la rupa blog aku ni


P/S: malu bertanya sesat jalan~ kalau ada sesapa nak ajar aku TOLONG laaaaa~ aku sujud ni~ HUAHUAHUAHUA :'(

2 comments:

  1. kreatip.. lukis la lagi. kaler2 skit

    ReplyDelete
  2. Hamzah ian~ ok tapi skang ni hanya mampu merajinkan diri dengan black and white je~ he-he

    ReplyDelete

sahabat yang merentas masa