Click Me

Falling leaves

Annyeong

Hello Chingoo~welcome to my blog~happy reading~

Pengumuman

Cakap Sambil Senyum

mitsu sayang semua yang sudi membaca blog ni..kita kawan sampai mati =_="

Total Pageviews

Likes

nuffnang2

Sunday, 6 November 2011

Hari Perayaan adalah Syurga Makanan

Annyeong~


Asalamualaikum~ lelaki melayu terakhir~ ekekeke
nak cita pasal makanan je ye~


Sayur campur


tadi pun kena marah amik pic ni~ hu hu


Rendang Ayam
Ketupat Instant~ agak malas nak buat manual anyam daun lagi~

Kuih
 ni je yang tinggal lain semua dh masok perut aku dh~ ekekeke

Agar- agar
 Mak aku tiap tiap perayaan tak miss buat agar-agar

ni la rupa agar agar tadi yang dah di potong~ 
jemput makan semua

nanti selepas ilustrasi dah siap aku update lagi k~ komik Raya Aidil Adha~

No comments:

Post a Comment

sahabat yang merentas masa