Click Me

Falling leaves

Annyeong

Hello Chingoo~welcome to my blog~happy reading~

Pengumuman

Cakap Sambil Senyum

mitsu sayang semua yang sudi membaca blog ni..kita kawan sampai mati =_="

Total Pageviews

Likes

nuffnang2

Tuesday, 14 June 2011

Tanpa sebab

Annyeonghaseyo.... ;)


lame gak aku x update blog aku...ari ni aku pn tak tau sebab dan kenapa...boring la pulak duk umh sorg2...abang aku dan adik aku g kuar...mlm td kawan aku msg ajak lepak so di sebab kn line celcom jeles ngn aku tgh msg so buat la perangai lembab pulak si line celcom ni...cehhh...kwn aku lak dh anta 3 msg aku baru je reply  n dia majok la pulak...dia cakap x jadi ajak lepak...hmmm....bgn aku pg td dia pn msg aku and cakap dia g jalan sorg2...merajok bebeno upernye yerrr....HEHEHEHE....aku msg la dia and cepat2 aku g mandi...HAHAHAHA...tgh mandi pn smpt nk balas msg dia....yerrrr.....HAHAHAAHAHA ;P


aku strt keta trus memulakan perjalanan...dlm perjalanan tu tayar lak kurang angin so aku singgah la kt shell jap alang2 nk pam tayar aku pam la minyak skali...rekod aku mmg tetap 45 minit je sampai ke daerah Bau tp ari ni delay cikit sbb lori byk...


sampai je ke destinasi aku kol la kwn aku ni dia tggu aku kat Siang Siang... :) sambil duduk minum sambil  tu gak on9...pastu si dia ni lak nk beli brg aku ikut je pastu kitorang g makan...makan laksa je tu pn x habis...sbb aku xde selera...abis je mkn aku ajak la kwn aku ni jalan2... ;)


dlm sejam cmtu gak la aku lepak ngn kwn aku ni...pastu dia ckp nk balik sbb dia jaga baby kakak dia..byk2 terima kasih kat kwn aku ni sbb membuat hari aku ceria.... ;P balik pas hantar dia aku x henti snyum2 dalam keta... ;) u knw why im smile till now


pic aku lepak tadi

cuba teka sape amik pic aku tym ni???

sapa amik pic aku ni???
eh....pahal lak pic ni???....HAHAHAHA




LIFE DEAD TRUTH LIE LOVE HATE

No comments:

Post a Comment

sahabat yang merentas masa