Click Me

Falling leaves

Annyeong

Hello Chingoo~welcome to my blog~happy reading~

Pengumuman

Cakap Sambil Senyum

mitsu sayang semua yang sudi membaca blog ni..kita kawan sampai mati =_="

Total Pageviews

Likes

nuffnang2

Saturday, 25 June 2011

Bila internet problem

Anneyonghaseyo,


Lama gak la aku x update blog aku ni dh macam rumah hantu gak aku tengok sunyi sepi je....aku bengang sgt.....marah n fedup....nak tau sbb apa???........sebab internet la....aritu bapa aku dh g bayar petang tu mlm lak x dpt internet sbb diorang potong....bapa aku lupa bg tau kat kaunter TM tu sambung line tu balik....sbenarnya aku bersyukur sgt2 la bos aku offer nk bayarkn ntuk bulan ni hehehe sbb aku tgh kering gak la bulan ni...ok2 sambung cita, bila internet dh wat perangai yang agak SIAL so aku ngn abang aku pun plan la kuar jumpa kawan kitorang kt area Stutong...rumah sewa orang bujang la katakan.....agak lama gak la lepak kt situ tp bila dh bosan sgt dh xda bnda nk dibuat, kitorang pn pegi la jalan ke kuching....


sampai nya kitorang ke kuching aku pn park la keta kt waterfront tu...view kt situ waktu mlm mmg best gak la...byk cendawan tumbuh mksd aku orang dating la...salah sorg kawan aku mcm ustaz mlm tu...patut la cendawan yang tumbuh kat tepi2 tu semua lari bila tengok kitorang bukan takut kena rompak or peras ugut tp takut kena tangkap basah....kitorang sempat la singgah kt stall kt waterfront tu makan2...kirorang try our quality time together before kitorang graduate ntah jumpa ntah x....ingat x korang ngn aku 5 tahun akan datang


Ustaz Loqman

Salam raya ka??

ilek2 lok pok

penjaga jeti syif malam

ada x nga pendekar bujang lapok??tok la gengster jeti

Julius jelez ngga teh tarik halia aku punya

baca doa makan lok ustaz

sudu pn ko bedal juak ka

sekian terima kasih

**LIFE DEAD TRUTH LIE LOVE HATE**

No comments:

Post a Comment

sahabat yang merentas masa