Click Me

Falling leaves

Annyeong

Hello Chingoo~welcome to my blog~happy reading~

Pengumuman

Cakap Sambil Senyum

mitsu sayang semua yang sudi membaca blog ni..kita kawan sampai mati =_="

Total Pageviews

Likes

nuffnang2

Saturday, 4 June 2011

Pandai Berenang tak korang?

annyeonghaseyo...


aku bru balik dari aktiviti sihat...aktiviti apa? aktiviti berenang ler...it been a long tym aku x berenang x sangka lak aku still good in swimming...^^v...ok kitorang plan g kolam renanag dekat2 area kawasan tempat tinggal aku je...dah lama gak la aku x menjenguk tempat tu xda la perubahan dari dulu tp org petang td mmg ramai la...sebenarnya my kazen plan pegi pagi tadi tp kolam renang tu ada pulak aktiviti so petang bru la kolam tu bukak ntuk org ramai so kitorang pn decide g kul 2...


Haaa aku nk cita gak la td kazen mazen aku dh gerak lebih awal aku delay la 30 minit sbb tggu abg aku mmg mnyakitkn ati la gak..dah tu kazen mazen aku suma masuk free sbb uncle aku keja kt situ so aku ni yg lambat terpaksa la bayar masuk...T_T...


ok tanpa membuang masa sesampai nya aku kt kolam renang tu aku trus la terjun...sbb terlalu excited nk berenang aku lupa lak warming up...huuu...tapi xpe la sbb aku mmg puas ati dapat menghabiskn renangan 8 round ulang alik...still aku kalah with my kazen sbb meka mmg pro bab renang2 ni...nafas aku ni pendek...T_T


ni la pic aku amik td kazen mazen aku dan adik aku


meka x tau pn aku amik pic ni

aku main snap je la

aksi gaya bebas
still penat pas berenang tp aku semangat update trus blog aku ni




LIFE DEAD TRUTH LIE LOVE HATE















2 comments:

  1. hahahhaa...ingt ada gmbr berenang skali tek...

    ReplyDelete
  2. ya xpat wak sbb sama2 kita terjun tadik...gk pn xda bgambar sbb xda org ngambik juak

    ReplyDelete

sahabat yang merentas masa