Click Me

Falling leaves

Annyeong

Hello Chingoo~welcome to my blog~happy reading~

Pengumuman

Cakap Sambil Senyum

mitsu sayang semua yang sudi membaca blog ni..kita kawan sampai mati =_="

Total Pageviews

Likes

nuffnang2

Thursday, 2 June 2011

Gawai Ke Kpg Suba

Annyeonghaseyo,


On the 2nd of June aku ngn kazen aku g "ngabang" dlm bahasa Iban melawat or menziarahi ke rumah kawan...destinasi yg aku g aritu kt daerah Bau..daerah Bau dan aku kira dh familiar sgt ngn tempat tu...so pagi tu aku ngn kazen aku berangkat dari rumah pukul 1..and my fren tu tggl kt Kpg Suba and 1st tym la ku dgr nama kpg tu...my fren tu siap masak lagi khas ntuk kitorang...special tuu...^^v...yg masak tu her Aunty yg beragama Islam..masa perjalanan tu aku aku miss red light so pasni komfem ade la saman aku...haiya...sbb aku lalai x perasan red light tu sbb aku x tido semalaman dan awal pagi sebelum pegi ngn kazen aku aku tolong mak ngn bpk aku g amik tanah ntuk meka tanam bunga depan rumah..letih + ngantok...so mcm biasa la view ke Daerah Bau kehijauan sejuk and tenang dan nampak gunung ganang mmg best la kalau shot gambar...Kpg Suba tu letaknya selepas Hospital Bau so mmg tuah kami perjalanan lancar dan sampai lebih awal dari target...45 minit je...hehe


Sesampai nya kitorang ke Kpg Suba aku pn msj la My Fren n aku ngn kazen aku salah masok simpang la pulak...pastu aku kol my fren nk tnya kt mana umh dia bila aku kol dgr suara mcm budak la pulak...^^v..opsss jgn marah ya cik FLORENCENY I terngumpat u kat dalam ni ye Just Kidding...aku ngn kazen aku 1tym g umh Flo so malu2 pusak la kitorang...ada gak la kisah lucu aritu bila sesi bergambar bermula kamerea kazen aku lak xda MMC sbb lupa kat umh...law ada mmg pergh la pic aritu...^^v...mmg friendly la Flo tu..haa menu ntuk kitorang aritu randang lemang sayur and yang paling aku suka Ayam Pansuh...favourite aku tuu...


Mmg x dirangcang gak la aktiviti aritu..Flo ajak la kitorang jalan2 g umh saudara mara dia kt situ..haa tym kat umh saudara mara dia la aku menyakat la si Flo ni pastu lak dia asyik kata aku benggong je..pastu la main cubit pukul2 ala2 manja lak pulak...haaaa...ada apa2 ke Cik Flo..pas dalam 2 3 buah rumah saudara mara and her fren house so Flo ajak la kitorang jalan2 kat kpg dia dan mmg langkah kanan la sbb ptg tu ada org bermain gong...sempat la layan jap tgok org main gong...so mmg agak lama gak la aku kt Kpg Suba aritu...dari pulul 2 ptg sampai la kul 5.30 ptg..


Ni la gambar yang sempat di amik aritu...ENJOY


tQ to my kazen for taking this picture


Siapa chubby gik?


with Flo brother Marshall


Flo brother and my kazen


ada biak molah muka kiut belakang


peace




Hahahahahaha


clean from Alkohol






jalan2 kat kpg Suba




teropong apa??


kanak2 riang sedang menari di tgh jalan




knapa ngn mata aku?HAHAHAHAAHA




that all fren..TQ for read


and last but not least alot of thank from me to Flo sbb layan kitorang




LIFE DEAD TRUTH LIE LOVE HATE

No comments:

Post a Comment

sahabat yang merentas masa