Click Me

Falling leaves

Annyeong

Hello Chingoo~welcome to my blog~happy reading~

Pengumuman

Cakap Sambil Senyum

mitsu sayang semua yang sudi membaca blog ni..kita kawan sampai mati =_="

Total Pageviews

Likes

nuffnang2

Sunday, 5 June 2011

JOM HEBOH + accident + necklace

Annyeonghaseyo...


aku baru je sampai umh...aku tadi bru balik dari konsert karnival Jom Heboh...aku berangkat dari rumah pukul 8.30 wif my bro n my kazen...aku ni x tau sgt jalan ke stadium so nasib baik la aku jadi pemandu arah aku drive ikut jalan yg dia tunjuk je...aku nk cita gak la si pemandu arah ni bukan boleh pakai pn siap tunjuk jalan salah lagi kat aku...masa tgh patah balik tu ada la sebuah motosikal self accident dpn aku kat jalan bertentangan...si pembonceng pulak kat sebelah jalan dan motosikal tu pulak tergelongsor ke arah aku nasib baik la aku dapat elak lagipn aku bawak keta slow sbb ari hujan...dah sampai  timbul la plak masalah lain..parking lak full...aku pusing roundabout tu ada gak 2 kali baru dpt jmpa parking...cehhh....dh tu hujan plak makin lebat..time tu ramai org bersesak balik aku pulak bersesak2 masuk...sempat gak la aku aku tgok Adi mentor, Akim dan Mas Idayu tu je aku sempat tengok sbb aku lambat sampai ke konsert karnival Jom Heboh..


abis je konsert tu aku pn balik ke keta..dh tu masalah lain gak menimpa aku..auto remote lock plak basah  kena hujan time aku tgok konsert tu...berkali kali aku try tekan x dpt gak nasib baik la aku jmpa polis area tu n aku mintak tolong tengokan keta aku tu...aku plak cm org jahat pecah keta org dh la keta berbunyi je...kena soal polis siap tnya siapa tuan punya keta..hohohoho..anyway thnk tu both of u En. Polis sbb sudi melayan karenah kereta aku ni...


dah selesai masalah, abang aku lak soh amik adik angkat dia...so kitorang amik la adik angkat abang aku..n kitorang g McD sbb abang aku dh janji spon adik angkat dia so aku pn menunpang di-spon kn..ahahaha...best kn...lalalalala...


sampai je kat umh aku rasa something missing...OMG my neclace and the only one tht i ever had as memories of my past was gone...how could it leave me like previous owner...tht necklace wanna leave me too...arghhh...please dont...tht thing im promise to keep it until the end of my life...now it gone...I AM VERY SORRY...malam ini mesti ada hikmah nya...kenapa aku masih terasa begitu kehilangan walaupn hanya disebabkn necklace...To previous owner of tht necklace it not bout you it just me n tht necklace...anything in here i was not talking bout you...it JUST BOUT NECKLACE + my PROMISES...Please come back to me my necklace..dear NECKLACE u r the only thing was left in my past...miss u rantai ku.. :(


LIFE DEAD TRUTH LIE LOVE HATE

No comments:

Post a Comment

sahabat yang merentas masa