Click Me

Falling leaves

Annyeong

Hello Chingoo~welcome to my blog~happy reading~

Pengumuman

Cakap Sambil Senyum

mitsu sayang semua yang sudi membaca blog ni..kita kawan sampai mati =_="

Total Pageviews

Likes

nuffnang2

Sunday, 26 June 2011

Carnival Gawai Redeem 2011

Anneyonghaseyo,


Sapa ada pegi Carnival Gawai Redeem malam tdik??.....wahhhhhh rami vip vvip mlm tadik....Pehin Sri ATM pun ada (Abdul Taib Mahmud)....mlm ya aku sorg drive suma org xmok teman....Flo dh ato baik punya dh mlm ya kawan nya 2 org xpa la 3 aku sapu abis...opssss....merapu jak aku tok...xda la 2 org mmbr nya xda teman la so aku layan dengan adil dan saksama...macam Raja dulu kala la pulak aku tok...malam tadik aku berangkat dari rumah pukul 6.30 pm pegi jmpa kawan aku...sebelum ya aku pn dh ato plan bgs n kawan aku madah mun ada ompuan k teman nya so nya ekot...so aku pn bincang la ngn flo soh dia bawak kawan nya nok lain ya juak sekali nya ato 2 mpuan then si kawan aku tok x jd ekot so SOLO la aku drive dh la 1st tym aku drive mlm2 g Bau...xpa aku x kisah juak sorg pn sorg la n aku mintak jgn ada zombie jak block jalan aku malam2....Alhamdulillah aku selamat sampei ke destinasi pertama, amik Flo kt umh n aku pn x sangka dapat kuar mlm ngn nya...sweet nya mlm ya eh....sblm ya aku soh nya mintak izin mak nya sbb ssh mbak anak dara org kuar tanpa izin mati aku lak mun ada apa2 hal...ada la aku nk salam ngn mak dia tp x jd sbb aku takut n mak da tgok aku semacam jak.....p/s: makcik saya x buat benda pelik2 kat anak makcik malam tu saya jaga baik2 ^^v


Destinasi kedua aku ngn Flo amik kawan dia Elia...perempuan kalau berkemas mmg lama dh sampai kt depan rumah Elia, dia lom abis bkemas so aku borak2 dgn Flo bdua jak la dlm keta....5 minit pasya Elia berbaju hitam rambut perm boleh tahan tp tunang org..destinasi ketiga kitorang g amik Penny hehehe boleh tahan putih rambut perm juak pas amik nya we all pn headed to main destination iaitu CARNIVAL GAWAI REDEMM 2011 yeahhhhhh!!!!!


Nang rami la orang kt sia....sib bait aku dpt park kt dalam....dh sampei ya trus nait atas ada replika rumah panjang rah sia sebelah ngn dewan besar ya tempat vvip dinner...aku ngga dari atas jak ne pat join sbb aku tk org biasa haha mcm2 ada aktiviti mlmya ada tarian, pertandingan kumang gawai n pertandingan berdating sapa paling tahan sampei pagi...ngepak aku tok...ya ku malas nk ber-blog mun xda idea....ada org jual kraftangan...pertandingan karaoke ada juak Nescafe pn...dh kepak bjalan we all lepak la kt kedai mkn sia minum2 P/S: minum cola jak la


Pasya ada live band gik ya nang best la we all take pic together Flo, Elia n Penny tp byk pic ya kt Flo l8r la amik or grab dari Fb nya...malam ya last song sempat menari ngn Elia ajak Flo nya xmok jual mahal...live band ya abis kul 1 cmya so plan nk g satu gik destinasi terakhir tp mak Flo soh balik so we all trus balik....masa hantar Penny balik nya brik Cupcake Pink gik ya nyum2 manis eh mcm tuan nya juak...Suma kawan2 nya friendly best lepak mlm ya tp x puas....pasya anta Elia then last skali anta Flo n aku saja jak mbak keta slow2....btol x Flo?...aku hantar nya sekali bpk nya depan umh bukak pintu nk mintak flying kiss je x jd haha J.K...harap2 bapa nya x marah P/S: saya x buat bnda x senonoh kt anak uncle


Pas anta nya aku balik la sorang drive di jalan sunyi tanpa ada keta...ADA ZOMBIE X??? ya jak lam palak ku kaki kepak mata layu nang melayang kereta ku mbak balit sorang2 xda ngn klaka then aku pasang lagu jak...best juak jalan xda keta dapat speed x sangka aku pey umh cun2 30 minit jak biasa nya 45 minit dari Bau....sorg balit sambil melayan CUPCAKE











**LIFE DEAD TRUTH LIE LOVE HATE**

No comments:

Post a Comment

sahabat yang merentas masa