Click Me

Falling leaves

Annyeong

Hello Chingoo~welcome to my blog~happy reading~

Pengumuman

Cakap Sambil Senyum

mitsu sayang semua yang sudi membaca blog ni..kita kawan sampai mati =_="

Total Pageviews

Likes

nuffnang2

Monday, 5 December 2011

Daily maintenance


annyeong,




wowowowowowowowowowowowowoowowowowowowoowowowowowo,


tak tau nak discribe how I feel right now...pernah dengar "pandai makan pandai la simpan"???


aku bukan la marah tapi dah guna machine tu tolong la kemaskan balik dan cuci la~


takpe2...biar pakcik (aku) tolong kemaskan atleast ada gak benda aku buat ntuk minggu ni~ mood rajin aku tetiba je datang hantu....ekekeke


rasanya berapa lama dah tak buang chip kat machine tu erk...???? bertimbun dah aku tengok~ ntah2 dah 10 generasi kot...GURAU JE LAHHHHHHHH~ nanti tak pasal2 aku kena tibai orang kat workshop unimas ni...ekekeke


dalam tengah aku mengemas mesin ada pulak student yang nak guna lab kat bawah...ahhh aku ni macam ubi kayu baru di cabut dari tanah....(kotor la)


bau besi takyah cakap la memang aku layak terima anugerah IRONMAN kot mana tidaknya badan aku berbau besi...haha...itulah penagan yang aku dapat daripada chip2 kat mesin lathe tu...ekekeke


yang penting student perlu di utamakan so aku jalankan tugas aku nasib baiklah ekperimen tu sekejap je so aku bergegas naik ke atas dan "OOOOOOOOOOOOOHHHHHH" mana datang student ramai kat lab ni bijak betul korang pas aku abis kemas mesin tu korang datang lap je ye~ kalau aku tahu aku tunggu korang dan cuci sama2...ha ha ha....

No comments:

Post a Comment

sahabat yang merentas masa