Click Me

Falling leaves

Annyeong

Hello Chingoo~welcome to my blog~happy reading~

Pengumuman

Cakap Sambil Senyum

mitsu sayang semua yang sudi membaca blog ni..kita kawan sampai mati =_="

Total Pageviews

Likes

nuffnang2

Friday, 28 October 2011

Menconteng lagi

Annyeong,

nak share hobi baru aku...MELUKIS!!!! tiap tiap hari masa aku kuar masok bilik memang aku dh lupa kewujudan lukisan dalam bilik aku... x perasan la pulak ada 2 lukisan dalam bilik aku tu...ingat2 balik mmg aku yang lukis tapi aku x boleh tunjuk kat org sbb hanya org tertentu je boleh tengok...bukan lukisan porn OK!!!!

Haaaaaa......nak tau tak, dh 4~5 tahun dh lukisan tu tergantung dalam bilik tidur aku tu...memang sejak kecik lagi aku minat melukis tapi xla sampai bercita cita jadi kartunis...masa sekolah dulu memang x miss la buku sekolah aku conteng dari ke buku rujukan, buku teks or buku latihan...aku ni nakal masa sekolah tau dari Primary hingga la ke Secondary school aku suka menconteng...

Bila aku start minat melukis??...masa kecik2 dulu aku suka tengok bapak aku melukis...**( maaf jangan salah paham bapak aku bukan pelukis )**

Seingat aku, masa aku berhenti melukis bila aku masok IPT...sekarang dh abis belajar so aku nak tajam kan bakat aku balik...

No comments:

Post a Comment

sahabat yang merentas masa