Click Me

Falling leaves

Annyeong

Hello Chingoo~welcome to my blog~happy reading~

Pengumuman

Cakap Sambil Senyum

mitsu sayang semua yang sudi membaca blog ni..kita kawan sampai mati =_="

Total Pageviews

Likes

nuffnang2

Tuesday, 25 October 2011

Kekok bila lama tak menjenguk tempat belajar

Annyeong...


ready to go!! ekekeke




hari ni aku menjejak balik kaki ku ke tempat belajar ku..agak2 dh 6 bulan dh aku x pergi kat sana...nasib la masih ada yang kenal aku kat situ tak la berasa seperti orang asing...


pagi tadi bawak keta pun perlahan je dengan rasa berbelah bahagi aku kuatkan diri demi kebaikan dan masa depan aku sendiri dengan mata yang kuyup kalau di sorong bantal komfem terlelap terus di tambah lagi pagi tadi hujan...sejok sampai terasa ke tulang...**(nampak sifat permalas aku terserlah)**


nasib la urusan arini berjalan lancar aku just tunggu 10 minit tunggu borang aku diproses...perkara yang aku tak dapat dielakkan berada di lobi apabila mata2 kaum hawa memandang aku, kalau pandang je xpe ni tahap merenung pastu senyum2 lak...geli la pulak sebab aku mudah sangat ketawa tengok lagak org cmtu...**(wei aku super duper senior korang la jgn nak mengatal dan dh abis dh pn sebab tu aku x suka lepak kat lobi)** al-maklum la aku kn pemalu...HA HA HA

2 comments:

  1. inggaaaaa akuuuu.. fofular la ko tek. wek wek wekkkk...

    ReplyDelete
  2. ha~ha...bukan laaaa~aku kan pemalu...lalalalala~gikpn aku bukan layan pn cinta cintun~belom tiba masa lom dapat seru gik kahkahkah

    ReplyDelete

sahabat yang merentas masa