Click Me

Falling leaves

Annyeong

Hello Chingoo~welcome to my blog~happy reading~

Pengumuman

Cakap Sambil Senyum

mitsu sayang semua yang sudi membaca blog ni..kita kawan sampai mati =_="

Total Pageviews

Likes

nuffnang2

Saturday, 29 October 2011

Menconteng lagi dan lagi

Annyeong;


Lukisan kali ni bertemakan wanita...sebagai tanda menghargai kaum hawa...ok tak nak cakap panjang lebar niat aku nak share je lukisan aku bukan nak show off sebab lukisan aku ni tak seberapa pun~


banyak songeh nak handle

yang ni jenis meterialistik

yang tu xde self-confident

haaa...enjoy je tau jenis tak sedar diri dh tua

muka je baik tapi suka ikut orang

alahai sorang ni pulak mudah sangat terpengaruh

No comments:

Post a Comment

sahabat yang merentas masa