Click Me

Falling leaves

Annyeong

Hello Chingoo~welcome to my blog~happy reading~

Pengumuman

Cakap Sambil Senyum

mitsu sayang semua yang sudi membaca blog ni..kita kawan sampai mati =_="

Total Pageviews

Likes

nuffnang2

Thursday, 29 November 2012

Kata ikhlas untuk semua

Asalamualaikum semua dan Salam Sejahtera hendaknya...

       Dengan sopan tertunduk tersipu malu sebab agak lama x membuka entri baru dan menyepi dari dunia blogger sebab bukan mencari ke-feymesan atau dipuja atau dikenali tapi hanya cuma ingin berkongsi kehidupan yang hendak dipaparkan sahaja.

        Bukan kerana bosan atau merajuk dengan dunia blogger ni tapi hanya tiada masa dan masalah internet   juga tidak memungkinkan aku berceloroh disini. Terlalu banyak di "otak ku" sebab di tekan dengan benda yang sangat menbuat aku stress sebab terlalu penting sehingga aku cuba menjarakkan diri dengan laman sosial dan juga laman sesawang yang lain.

         So mungkin selepas banyak entri aku akan mengimbas kenangan dan peristiwa yang berlaku sepanjang kehilangan aku selama ini. Mungkin tiada yang mencari tapi aku tetap juga akan memberi sebab kenapa kerana tidak mahu menimbulkan tanda tanya kepada sesiapa saja. 

      Tiada niat nak mempublisitikan kehidupan peribadi sendiri tapi dengan langkah kecil ini mugkin akan membuat dunia sesawang sangat bermakna kepada semua berkongsi kehidupan semoga memberi inspirasi kepada semua diluar sana sedikit sebanyak  mungkin akan membantu mereka diluar sana menjalani kehidupan mereka diluar sana dengan menjadikan ceritera kehidupan anda semua sebagai GUIDELINE dalam mereka menjalani liku - liku hidup mereka.

Sekian saja untuk entri kali ini

Salam sayang daripada saya kepada semua

LOVE THEM THE WAY YOU WANT THEM LOVE YOU

No comments:

Post a Comment

sahabat yang merentas masa